Freerunning & Parkour workshops

Een Freerunningworkshop is een leuke activiteit die past in verschillende situaties. Tijdens de gymles, een seizoensafsluiting van je team, een uitje met werk, een sportdag, etc. Een workshop bij jou in de buurt is zo geregeld! Naast een workshop freerunning bied ik ook verschillende andere activiteiten. Kijk hieronder voor alle mogelijkheden, of neem vrijblijvend contact met mij op om jou project te bespreken.

Freerunning workshop

Workshop reeks

Een workshop reeks is erg leuk tijdens de gymles of als naschoolse activiteit. Tijdens een workshopreeks freerunning hebben we de tijd om de hele basis van Freerunning onder de knie te krijgen. Een workshop reeks vanaf 4 trainingen kan tevens worden verzorgd aan de hand van de uniek ontwikkelde les module. 

Freerunning workshop

Freerunning Kinderfeestje

Freerunning kinderfeestje

Een actief kinderfeestje waarbij jij met je vrienden kennis maakt met Freerunning. Salto’s, Parkour technieken, klimmen en springen komen allebei voorbij. We sluiten af met een spannend potje vloer is lava…

Freekooien (apenkooien)

apenkooien

Freekooien is het nieuwe apenkooien!! De workshop begint met een intro over de basis freerunning: springen, vaults, klimmen, etc. Hierna beginnen we met freekooien en de vele mogelijke varianten hiervan!

Teambuilding

Team building doetinchem

Tijdens deze gymzaal games of teambuilding activiteiten zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nou verschillende toffe spellen wil spelen. Of de teamspirit tussen jou collega’s, vrienden, team, etc. wil verbeteren!