freerunning in doetinchem

Freerunning les module

De freerunning en parkour buiten lessen van Flipping Taco zullen verzorgt worden door middel van een unieke les module. Deze les module is ontwikkeld door mij zelf zelf aan de hand van de door de jaren heen opgestoken kennis en vaardigheden. Deze lesmodule bestaat uit verschillende onderdelen waardoor zowel deelnemers als docenten hiervan handig gebruik kunnen maken.

Als bedrijf/vereniging kun je deze les module aanschaffen/leasen. Heb je hier interesse in,  wil je graag een offerte aanvragen of heeft u nog andere vragen twijfel niet en neem direct contact met ons op!

Freerunning & Parkour Workshops

Deze les module is ook in te zetten tijdens een workshop reeks. Hierbij werken we binnen een aantal workshops op naar een hoger niveau voor iedere deelnemer. De bandjes die de deelnemers verdienen en de techniekboekjes die zei invullen mogen ze natuurlijk mee naar huis nemen!

De les module is in te zetten bij een workshopreeks van tenminste 4 trainingen van een uur. Hierdoor kunnen deelenemers op een verantwoordeljke manier kennis maken met freerunning en parkour en hierin ook groeien. Voor meer informatie over het gebruik van de les module tijdens uw workshop, neem je vrijblijvend contact met mij op.

freerunning les module
freerunning les module flipping taco
freerunning les module
freerunning les module flipping taco