Urban sport park design

Het designen van een urban sport of freerunning/parkour park is vaak ingewikkeld. Er zijn veel aspecten waar rekening mee gehouden moet worden. Met onze eigen ervaren docenten helpen wij graag mee met uw project!

Werkwijze

Zoals gezegt is het designen van een urban sport of specifiek freerun/parkour park is erg lastig. Vooral omdat je rekening moet houden met de verschillende doelgroepen en hun motorische eigenschappen. Daarnaast moet het ook veilig en toegankelijk zijn. 

Wij vormen graag het stukje wat de puzzel compleet maakt in uw project. Of het gaat om het designen van het gehele park, slechts een check en alles daartussen.

Wanneer wij uw specifieke doelen/randvoorwaarden/afmetingen/etc. hebben gaan wij direct aan de slag!

Eerst een offerte aanvragen kan natuurlijk ook, deze is altijd vrijblijvend!

Freerunning/Parkour park

Een freerunning/parkour park moet voor iedereen toegankelijk zijn. Of je nou jong of oud, al jaren ervaring hebt of pas net wil beginnen en of je sportief bent of wilt worden. Daarnaast heeft elke deelnemer een ander doel, bijvoorbeeld: fit worden, eens iets nieuws proberen, eigen skills verbeteren of juist trainen voor een wedstrijd.

Door middel van jarenlange ervaring kunnen wij dan ook een op maat gemaakt freerun/parkour park designen dat past binnen bovenstaande competenties en eventuele randvoorwaarden.

Freerun park design
Freerun park design

Urban sport park

Freerunning, tricking, calisthenics, parkour, hiphop, ninja warrior, slacklining, etc. Urban sports zijn sporten voornamelijk ontstaan op de straat. Er zijn vele verschillende soorten en het is tegenwoordig helemaal in! Dit komt omdat het erg laagdrempelig is en je nauwelijks tot geen materiaal nodig hebt. 

In een urban sport park kunnen verschillende disiplines beoefend worden. Door middel van onze ervaring kunnen we een goede overloop in de disciplines maken zodat ze met elkaar gecombineerd kunnen worden!

Lopend project

Een lopend project op dit moment is het Olympus project in Arnhem. Hier wordt een buurt geheel opgeknapt door middel van dit project. Er wordt van alles ontwikkelt, denk aan: freerunparken, een obstakelparkour, een pumptrack en een sportieve route. Wij hebben het design van de freerunning/parkour parken en van het obstakelparkour gedaan.

Verwacht wordt dat dit project eind van de zomer 2021 afgerond zal zijn!

Freerunning park arnhem

Olympus project Arnhem