Wie ben ik?

Ik ben Taco Anneveldt, 21 jaar oud en ik woon in Doetinchem – Gelderland – Nederland. Vier jaar geleden ben ik begonnen met freerunning. Sinds drie jaar geef ik hierin ook les. Ik ben begonnen met freerunning vier jaar na het deelnemen aan een freerun workshop op mijn basisschool. 

Ik ben begonnen met Flipping Taco, omdat ik wil laten zien dat freerunning meer dan een alleen sport is. Het is voor mij een lifestyle geworden, ik sta er mee op en ga er mee naar bed. Het is ook dankzij de sport dat ik ben waar ik nu ben: een eigen onderneming in de sport, een showteam, samenwerkingen met andere urban sporters/partijen en heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt.

taco anneveldt
buitensport

Ik ben daarnaast ook student. Ik studeer sport en bewegen op het Graafschapcollege in Doetinchem. Ik zit in het 4e leerjaar en volg het uitstroomprofiel buitensport. Hiermee zijn we 2 keer naar Frankrijk gegaan om hier kennis te maken met extreme sporten en om hierin opgeleid te worden.

Voor de toekomst zie ik een digital nomad lifestyle voor me. De wereld rondreizen en overal waar ik kom mijn passie en de cultuur van freerunning/parkour te verspreiden. 

freerunning nederland
wall flip

Wil je meer zien?

abandoned