Wie ben ik?

Ik ben Taco Anneveldt, 24 jaar oud en ik woon in Doetinchem – Gelderland – Nederland. Zeven jaar geleden ben ik begonnen met freerunning. Sinds zes jaar geef ik hierin ook les. Ik ben begonnen met freerunning vier jaar na het deelnemen aan een freerun workshop op mijn basisschool. 

Ik ben begonnen met Flipping Taco, omdat ik wil laten zien dat freerunning meer dan een alleen sport is. Het is voor mij een lifestyle geworden, ik sta er mee op en ga er mee naar bed. Het is ook dankzij de sport dat ik ben waar ik nu ben: een eigen onderneming in de sport, een showteam, samenwerkingen met andere urban sporters/partijen en heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt.

taco anneveldt

Altijd op zoek naar vrijheid

Tijdens het freerunning ervaar ik altijd enorm veel vrijheid. Vrijheid in de mogelijkheden, technieken en waar ik mezelf naar toe beweeg. Het najagen van vrijheid is waar ik dagelijks mee bezig ben, zowel tijdens het freerunnen als daarbuiten. Zo heb ik naast het freerunnen nog twee verschillende webshops. Deze kan ik locatie onafhankelijk runnen en hierin heb ik de volledige vrijheid om te kunnen creëren wat ik zelf wil!

De eerste webshop is www.wurbanwear.com dit is een streetwear kleding merk. Ik verkoop hier trending streetwear kleding voor alles en iedereen!

Daarnaast heb ik de webshop www.funnyfashion.nl hier verkoop ik voornamelijk t-shirts in verschillende categorieen. Deze zijn leuk voor jezelf en nog leuker om als cadeau te geven aan je vrienden, familie of collega’s.