Urban workout

Lekker fit blijven in de buitenlucht waarbij je gebruik maakt van jouw omgeving. Wie heeft er een luxe sportschool nodig? In de buitenlucht is er genoeg te beleven! Tijdens deze urban workout gaan we aan de gang met een op maat gemaakt programma passend bij jouw wensen. Enthousiast geworden? Lees dan snel verder of meld je direct aan!

CORONA PROOF!

Aangezien deze workouts in de buitenlucht plaats zullen vinden, voldoende afstand tijdens een training mogelijk is en de trainer de nodige voorzorgsmaatregelen, zoals een mondmasker, treft. Zijn ze geheel coronaproof! Tijdens de lockdown kun je dus alsnog fit blijven.

Urban workout flipping taco

Ons doel

Wij vinden het enorm belangrijk dat de relatie tussen deelnemer en trainer goed is. Hiermee bedoelen we dat jij als deelnemer een goed gevoel moet hebben bij de trainer tijdens een training en je jezelf hier ook prettig bij voelt. Pas wanneer deze band optimaal is kan een goede en effectieve workout plaats vinden. Vandaar dat wij hieraan veel waarde hechten en een gratis intake gesprek aanbieden.

Meld je nu aan!

Meld je nu aan voor een gratis intake gesprek! Tijdens dit gesprek zullen we bespreken wat jij als deelnemer graag zou willen bereiken. We leren elkaar hier kennen en nemen een training door. Tijdens dit gesprek word alles duidelijk en word elke vraag beantwoord! Neem hieronder meteen contact op. Tot snel!

Urban workout flipping taco
Urban workout flipping taco

Urban workout

Tijdens een urban workout zul je zo min mogelijk gebruik maken van materialen. Je zal voornamelijk trainen met alles wat je tegen komt op de straat. Denk hierbij aan bankjes, muurtjes, trappen, speeltuintjes, etc! Door deze manier van training zul je veel meer spiergroepen trainen dan dat je doet tijdens het trainen met gewichten of machines. Tijdens elke training een full body workout dus! Deze workout is voor elke leeftijd met elk niveau! Of je nou veel of geen ervaring hebt, voor een bepaald doel traint of voor de lol, of je nou jong of oud bent, het maakt niks uit!

Bootcamp

Tijdens een bootcamp training maak je minder gebruik van de obstakels in je omgeving zoals bij de urban workout en iets meer gebruik van materialen. Deze workout vind voornamelijk plaats op en rondom een grasveld waar verschillende conditioning en kracht oefeningen uitgevoerd zullen worden. Voor deze bootcamp workout moet je niet bang zijn voor vieze handen en zeker niet voor spierpijn!

Urban workout flipping taco

Locatie

De workouts zullen overal in en rondom Doetinchem verzorgt kunnen worden! De exacte locatie is geheel afhankelijk van u zelf. De locatie wordt voornamelijk op basis van uw doelen en adres bepaald. Zo kan de workout altijd in de buurt plaatsvinden.

Tijdstip

Afhankelijk van de beschikbaarheid van de trainer en het voorkeursmoment van jou als deelnemer kan een geschikt moment voor de training gevonden worden. Wij zijn hierin erg flexibel.

Aantal

In verband met de huidige corona maatregelen kan de workout enkel 1 op 1 verzorgt worden. Tenzij jullie graag als gezin een workout krijgen, dit kan natuurlijk wel! Lekker afzien en vies worden met het gezin en ondertussen de onderlinge samenwerking verbeteren!