Freerunning lessen Doetinchen

Ik geef op drie dagen in de week Freerunning les in Doetinchem. Deelnemers worden tijdens de lessen begeleid en zullen op  een gecontroleerde wijze hun eigen grenzen leren verleggen, een eigen style ontwikkelen en vette tricks leren! Daarnaast zullen deelnemers zichzelf op zowel fysiek, mentaal als sociaal vlak leren ontwikkelen. 2 van deze trainingen worden binnen gegeven en 1 van de trainingen is altijd buiten. Bekijk hieronder welke les het beste bij jou aansluit, kan je dan nog steeds niet kiezen? Kom dan bij elke les een gratis proefles meedoen!

Freerunning & Parkour lessen - buiten

Grote sprongen, indrukwekkende salto’s, vette tricks en je eigen grenzen leren verleggen. Hiermee gaan we aan de slag tijdens deze freerunning lessen in Doetinchem! Iedere week trainen we bij een andere “spot” in Doetinchem. Hier zul jij, onder begeleiding van ervaren freerunners en proffesionele trainers aan de slag gaan met veel verschillende technieken en het verleggen van jou grenzen! 

Tijdens deze outdoor les wordt er gebruik gemaakt van de uniek ontwikkelde les module. Klik hieronder voor meer informatie over deze les module.

freerunning in doetinchem

Voor iedereen!

De lessen Freerunning & Parkour van Flipping taco zijn voor iedereen! Jong of oud, sportief of minder sportief, veel ervaring of helemaal geen ervaring met de disciplines. Het maakt niks uit! Een positief aspect van Freerunning en Parkour is dat iedereen altijd met elkaar traint ongeacht het niveau. Het is voor ons net zo mooi om te zien wanneer iemand een back flip landt waar hij/zij lang voor heeft getraind als iemand die een dubbele back flip doet. Kies de les die past bij jou leeftijd, neem contact met ons op en kom langs voor een gratis proefles!

Lestijden:
8+ jaar dinsdagavond van 18:30 – 19:30

Freerunning doetinchem

Vrijblijvend

Wil jij graag op Freerunning les maar kan je vanwege een druk schema bijvoorbeeld niet elke week? De outdoor les van Flipping Taco is geheel vrijblijvend, we werken namelijk niet met een vaste contributie. Je betaald slechts 5,- per training en alleen wanneer je hebt meegetraind. Een weekje overslaan is zo dus geen enkel probleem!

Voor meer informatie kun je de info brief downloaden of direct contact opnemen met mij.

freerunning les doetinchem

Freerunning & Parkour lessen - binnen

Freerunning & Parkour lessen die binnen worden georganiseerd nemen verschillende voordelen met zich mee, zoals een unieke opstelling elke training weer, verschillende soorten en maaten matten waardoor tricks nog veiliger getraind kunnen worden en daarnaast heb je nooit last van de wisselende weersomstandigheden. Ik geef op twee dagen in de week binnen les, kijk hieronder verder naar de mogelijkheden. 

Freerunning les

IJGV Ijzevoorde

Ijzevoorde is een klein dorpje tussen Zelhem en Doetinchem in waar ik op elke donderdag Freerunning les geef. Ondanks dat het een klein dorpje is, hebben we veel materiaal ter beschikking waar we dan ook iedere week opnieuw goed gebruik van maken! Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Dan ben je van harte welkom voor 2 proeflessen. Wil je graag wat meer informatie, of bespreken welke groep het beste bij jou past. Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Lestijden:

Donderdag 6-10 jaar: 17:00 – 18:00

Donderdag 10-14 jaar: 18:00 – 19:00

Donderdag 14+: 19:00 – 20:30

Freerunning les Achterhoek

Calisthenics Center Doetinchem

In samenwerking met het Calisthenics Center in Doetinchem zijn wij freerunning lessen gestart. Deze lessen worden verzorgt aan de hand van speciale freerunning obstakels in combinatie met verschillende ninja warrior, calisthenics en boulder situaties. Op deze manier wordt iedere les weer uniek en erg gevarieerd! Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem dan nu contact op en schrijf je in voor een gratis proefles! Wil je graag wat meer informatie? Neem dan ook contact op!

Lestijden:

Maandag 6-9 jaar: 16:00 – 17:00

Maandag 10 – 12 jaar: 17:00 – 18:00

freerunning les doetinchem