Lessen

Onder professionele begeleiding en met behulp van een unieke les methode zullen deelnemers gecontroleerd hun eigen grenzen leren verleggen, een eigen style ontwikkelen en vette tricks aanleren! Daarnaast zullen deelnemers zichzelf op zowel fysiek, mentaal als sociaal vlak leren ontwikkelen.

IVM de Covid-19 maatregelen zijn de officiele freerunning/parkour lessen nog niet gestart. Echter zijn we al wel begonnen met de urban workout/bootcamp en outdoor Freerunning & Parkour lessen! Lijkt het jou leuk om hieraan deel te nemen? Neem dan nu contact op!

Urban workout flipping taco

Urban workout/bootcamp

We zijn begonnen! Ondanks de Covid-19 maatregelen hebben wij een manier gevonden om alsnog te starten met de urban workout/bootcamp lessen! Deze lessen vinden plaats op de vrijdag en afhankelijk van de aanmeldingen maken wij nieuwe groepen. Dus neem contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Bekijk hieronder meer informatie over deze lessen.

Freerunning & Parkour lessen

Grote sprongen, indrukwekkende salto’s, vette tricks en je eigen grenzen leren verleggen. Hiermee gaan we aan de slag tijdens deze freerunning lessen in Doetinchem! Iedere week trainen we bij een andere “spot” in Doetinchem. Hier zul jij, onder begeleiding van ervaren freerunners en proffesionele trainers aan de slag gaan met veel verschillende technieken en het verleggen van jou grenzen!

Vrijblijvend, voor iedereen en corona proof! Wil je graag meer informatie klik dan hieronder of neem direct contact met ons op.

freerunning in doetinchem
freerunning in doetinchem

Unieke les module

De freerunning en parkour lessen van Flipping Taco zullen verzorgt worden door middel van een unieke les module. Deze les module is ontwikkeld door Taco Anneveldt zelf aan de hand van de door de jaren heen opgedane kennis en vaardigheden. Deze lesmodule bestaat uit verschillende onderdelen waardoor zowel deelnemers als docenten hiervan handig gebruik kunnen maken.

Als bedrijf/vereniging kun je deze les module aanschaffen/leasen. Heb je hier interesse in,  wil je graag een offerte aanvragen of heeft u nog andere vragen twijfel niet en neem direct contact met ons op!

freerunning les module flipping taco
freerunning les module flipping taco
freerunning les module flipping taco