Lessen

Onder professionele begeleiding en met behulp van een unieke les methode zullen deelnemers gecontroleerd hun eigen grenzen leren verleggen, een eigen style ontwikkelen en vette tricks aanleren! Daarnaast zullen deelnemers zichzelf op zowel fysiek, mentaal als sociaal vlak leren ontwikkelen.

IVM de Covid-19 maatregelen zijn de officiele freerunning/parkour lessen nog niet gestart. Echter zijn we al wel begonnen met de urban workout/bootcamp lessen! Lijkt het jou leuk om hieraan deel te nemen? Neem dan nu contact op!

Urban workout flipping taco

Urban workout/bootcamp

We zijn begonnen! Ondanks de Covid-19 maatregelen hebben wij een manier gevonden om alsnog te starten met de urban workout/bootcamp lessen! Deze lessen vinden plaats op de vrijdag en afhankelijk van de aanmeldingen maken wij nieuwe groepen. Dus neem contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Bekijk hieronder meer informatie over deze lessen.

Unieke les module

De freerunning en parkour lessen van Flipping Taco zullen verzorgt worden door middel van een unieke les module. Deze les module is ontwikkeld door Taco Anneveldt zelf aan de hand van de door de jaren heen opgedane kennis en vaardigheden. Deze lesmodule bestaat uit verschillende onderdelen waardoor zowel deelnemers als docenten hiervan handig gebruik kunnen maken. Voor meer informatie klik je hieronder.

freerunning trainer