Freerunning & Parkour in Doetinchem

Deze activiteit is corona proof!

Freerunning & Parkour in Doetinchem

Grote sprongen, indrukwekkende salto’s, vette tricks en je eigen grenzen leren verleggen. Hiermee gaan we aan de slag tijdens deze freerunning lessen in Doetinchem! Iedere week trainen we bij een andere “spot” in Doetinchem. Hier zul jij, onder begeleiding van ervaren freerunners en proffesionele trainers aan de slag gaan met veel verschillende technieken en het verleggen van jou grenzen!

Download deinformatie brief hieronder voor meer informatie of neem contact met ons op!

freerunning in de achterhoek
freerunning les doetinchem

Vrijblijvend

In deze periode is alles onzeker, ook in de sport is dit het geval. Hier hebben wij een oplossing voor! Deelname aan de lessen van Flipping Taco zijn geheel vrijblijvend en je betaald per training waar jij aan deelneemt! Wanneer het in verband met COVID-19 niet door kan gaan of wanneer jij zelf niet kan komen, hoef je ook niet te betalen.

Voor iedereen!

De lessen Freerunning & Parkour van Flipping taco zijn voor iedereen! Jong of oud, sportief of minder sportief, veel ervaring of helemaal geen ervaring met de disciplines. Het maakt niks uit! Een positief aspect van Freerunning en Parkour is dat iedereen altijd met elkaar traint ongeacht het niveau. Het is voor ons net zo mooi om te zien wanneer iemand een back flip landt waar hij/zij lang voor heeft getraind als iemand die een dubbele back flip doet. Kies de les die past bij jou leeftijd, neem contact met ons op en kom langs voor een gratis proefles!

Lestijden:
8-14 jaar dinsdagavond van 18:30 – 19:30
14+ dinsdagavond van 19:30 – 20:30

Freerunning doetinchem
freerunning inviplay

Aanmelding via inviplay.nl

Het aanmelden van iedere les gaat via het online platform: www.inviplay.nl. Via dit gratis platform kun je alle lessen, activiteiten, jams en evenementen vinden en je hiervoor inschrijven. Afhankelijk van de activiteit betaal je een kleine bijdrage en kom je automatisch op de deelnemerslijst terecht. Het enige wat je hoeft te doen is een gratis account aanmaken je bent klaar om te starten! Tot snel!