Urban Collective

Naar aanleiding van een samenwerking tussen Flipping Taco en UrbanDancers tijdens verschillende geslaagde projecten, is het Urban Collective opgericht. Het Urban Collective is opgericht met als doel verschillende urban sports te verbinden. Tijdens deze verbinding wordt de focus gelegd de unieke skill set van iedere sporter. Op deze manier wordt iedereen in zijn kracht gezet en ontstaat een speciale combinatie van diversiteit, creativiteit en heel veel positieve energie!

De oorspronkelijke samenwerking is dus ook tussen de danseressen van UrbanDancers en de freerunners van Flipping Taco. Afhankelijk van het project of het gewenste eindresultaat werken we samen met andere partijen zoals met de Calisthenics jongens van Sport Instinct. Daarnaast hebben we onze eigen cameraman/videograaf van Douma Design.

urban collective
urban collective
flipping taco

Wat maakt ons uniek?

flipping taco show team

Craziness

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Dit is dé lijfspreuk van het Urban Collective. 

Freerunning show team

Diversiteit

Onze groep is enorm divers, dit is ook onze kracht! De leeftijd varieert van 12 tot 30 en iedereen heeft een andere achtergrond. Ondanks iedere unieke persoonlijkheid werken we nauw samen en vertrouwen we elkaar blindelings.

Door deze diversiteit zijn wij hét voorbeeld van onze eigen visie. Mensen samenbrengen en verbinden met urban sports als middel.

flipping taco urban collective

Flexibel

Onze groep is flexibel in elke zin van het woord! Lenigheid, verschillende disciplines, locaties en ga zo maar door!

Wij passen ons makkelijk aan in elke situatie en vinden altijd wel een weg om te slagen, dat is onze kracht!