Diensten

Wij bieden een grote variatie aan activiteiten aan, vooral omtrent freerunning. De activiteiten zijn voor jong en oud, met en zonder ervaring. Daarnaast zijn de activiteiten ook zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten en scholen. Kortom, geschikt voor iedereen! Geïnteresseerd? Neem conctact met mij op en/of vraag een offerte aan. 

Freerunning Workshops/
Clinics

De freerunning workshops worden op een zo professioneel en veilig mogelijke manier begeleid. In deze workshops worden de basisprincipes van het freerunnen behandeld, maar ook vette tricks komen naar voren. Tijdens de workshops worden de deelnemers geprikkeld om creatief om te gaan met de omgeving en hun eigen stijl te ontwikkelen. Daarnaast worden de deelnemers, op welk niveau dan ook, continu uitgedaagd om zowel fysiek als mentaal grenzen te verleggen. Hoe ver de grens ook verlegd wordt, veiligheid staat altijd voorop!

freerunning doetinchem
taco anneveldt

Lessen

Wekelijkse lessen zullen binnenkort beginnen in de nieuwe Common Ground Gym! Tijdens deze lessen zal uitgebreid in worden gegaan op specifieke technieken en het doel is om deze goed onder de knie te krijgen. Ook zal er meer individuele begeleiding mogelijk zijn tijdens de lessen en wordt er dus meer vooruitgang geboekt. Daarnaast wordt tijdens de les veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van een eigen stijl per deelnemer.

Bijzonder leuke mensen

Workshops aan mensen met een rugzakje geven wij ook graag! Ze kunnen hierin meestal veel energie in kwijt en zijn altijd erg enthousiast! Daarnaast zijn mensen met een beperking ook meer dan welkom, wij hebben ervaring met deze mensen en kunnen hier goed mee omgaan. Deze groepen beginnen wij altijd met een aantal spellen om hierbij het niveau te bepalen, vervolgens zullen wij de rest van de workshop hierop anticiperen. Tijdens deze workshop maken wij meestal gebruik van zachte obstakels om zo de workshop geheel veilig te laten verlopen.

 

freerunnen met een beperking
taco anneveldt

Kinderfeestje

Wil jij graag een actief kinderfeestje, waarbij jullie nieuwe coole tricks leren en waarbij je jou grenzen gaat verleggen? Wij bieden een kinderfeestje aan van elk formaat, op een locatie die u wil!

apenkooien

Freekooien
(Apenkooien)

Freekooien is het nieuwe apenkooien!! De workshop begint met een intro over de basis freerunning: springen, vaults, klimmen, etc. Hierna beginnen we met freekooien en de vele mogelijke varianten hiervan!

freerunning vector

Urban Sports Gemixed

Tijdens deze workshop maken de deelnemers kennis met 3 verschillende urban sporten: freerunning/parkour, calisthenics en tricking. Aan het eind van de workshop worden de deelnemers uitgedaagd om deze sporten te combineren!

apenkooien

(Calisthenics) Bootcamp

Tijdens deze workshop leren de deelnemers hun eigen kracht pas echt kennen! Door middel van verschillende oefeningen en opdrachten wordt elke spier in het lichaam aangepakt en getraind! Pas op: hoog risico op spierpijn!!!

Team building doetinchem

Gymzaal Games/
Teambuilding

Tijdens deze gymzaal games of teambuilding activiteiten zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Of je nou verschillende toffe spellen wil spelen. Of de teamspirit tussen jou collega’s, vrienden, team, etc. wil verbeteren!

freerunning event

Event Management

Wilt u graag een freerunning of urban sports programma op uw event? Of kunt u extra handjes gebruiken bij de organisatie van uw evenement? Wij gaan graag een samenwerking aan! Met onze brede contactenkring en grote variatie aan vaardigheden zijn wij een goede aanwinst binnen een projectteam.

Show's/Promotiewerk

Wij bieden: show’s, demonstraties, commercials en ander promotiemateriaal aan. Afhankelijk van uw wensen stellen wij een gespecialiseerd team samen die precies inspeelt op uw wensen. Dit is altijd een zeer kundig en professioneel team waarmee een fijne samenwerking altijd lukt! Wij bieden dit aan waar u wilt, wanneer u dit wilt, met of zonder materiaal.

Freerunning Show
taco anneveldt

Stunt Performances

Door een grote kring van sporters om mij heen kunnen we in overleg een professioneel en gespecialiseerd team samenstellen die inspeelt op uw behoeften in stuntwerk. Van stunts met vuur, tot salto’s, grote sprongen, gecontroleerde kracht of juist gecompliceerde danstechnieken. We kunnen op elke mogelijke manier ingezet worden, van films tot commercials. Interesse, of wilt u graag meer weten neem dan contact op!